Uw website beter gevonden worden?

REAP helpt bedrijven met het ontwikkelen van commerciële websites en online shops door deze af te stemmen op het algoritme van Google.

Samenstellen commerciële website en online shops

Samen met de onderdelen: Link-building, SEO & SEA, Social Media en Analytics & Conversie worden al dan wel of niet met mijn partners winstgevende websites en webshops ontwikkeld die voldoen aan de spelregels van Google.

Masterclasses-Seminars-Workhops

Steven Sleegers is een professional met nationale en internationale werkervaring en is tevens in te huren voor het verzorgen van cursussen-masterclasses-seminars-workshops. Gedurende een sessie, worden inhoudelijk tips gegeven over Google waar ieder bedrijfstype wat mee kan.

Maatwerk training bedrijven en voordelen

Bedrijven kunnen efficiënter opereren op moment dat zij besluiten een eigen online afdeling op te zetten. Hierdoor kunnen kosten bespaard blijven, sneller zaken aangepast worden, is men minder afhankelijk van een externe partner en bouwt men eigen kennisniveau waar men voor lange tijd de vruchten plukt. Dankzij een uitgedachte maatwerk training is het mogelijk bovenstaande in de praktijk te realiseren.

Om een duidelijk beeld te kunnen vormen hoe ik mijn waarde zo uitgebreid mogelijk kan toevoegen is het voor noodzakelijk te weten hoe een bedrijfsmodel in elkaar zit. Ik kan zelf de algoritmische kracht van een website of webshop in kaart brengen alleen wordt dat wat betreft de organisatiestructuur lastiger, vandaar dat ik dit overleg met het management voordat ik start met het optimalisatie proces.

Spelregels Google

De spelregels van Google veranderen continu en hier dient men hier rekening mee te houden, ik heb klanten die met hun website een smakker gemaakt hebben in Google Search, doordat de ingezette technieken voor een goede ranking niet meer up to date zijn en deze door Google zijn afgestraft. Zo kan het voorkomen dat je van de een op andere dag van een top positie in terugvalt in de lijsten op een positie wat geen conversie meer oplevert. Ik kan met voorbeelden aangeven hoe men dit kan voorkomen en wat men juist wel moet doen.